Eversys - den schweiziske supermaskine

Eversys er et schweizisk firma, som blev grundlagt i 2009 af et team af ingeniører med mere end 30 års erfaring i udvikling af verdens førende espressomaskiner.

Eversys er ikke som de andre aktører på markedet. Det er et forholdsvist ungt team der står bag, og det betyder at de hurtigt har lykkedes med at integrere nye teknologier, det betyder at de på kort tid er lykkedes med at etablere sig i en meget konservativ branche.

Eversys har allerede etableret sig hos nogle af de allerstørste, og det vidner om at de er kommet for at blive. Af større referencer kan nævnes bl.a. Microsoft (USA), Starbucks (USA) og Coca Cola (Europa)

Service af Eversys

 

Rosholm Professional kan uden tøven sige at vi er de absolut højest kvalificerede til servicering af Eversys. Vi har selvfølgelig været på kursus i maskinerne, og forstår deres opbygning og kompleksitet.

En ting er at have været på kursus og være instrueret i maskinerne og deres opbygning, en anden er faktisk at have arbejdet med dem. Det har vi. Vi har som de eneste i Danmark serviceret og repareret Eversys i større skala. Vi har varetaget service af over 50 maskiner de seneste år, og kender dem derfor ud og ind. Vi finder som regel problemet med det samme, og kan derfor hurtigt udbedre det.

Vi har vores egen testmaskine på vores værksted, således vi kan teste moduler efter service eller reparation. Eversys er en modulopbygget maskine, dvs. at mælkesystemet er ét modul, brygsystemet er ét modul osv. Det betyder at hvis der skal udføres større service eller reparation, kan man med fordel isætte et midlertidigt modul, så der ikke er noget nedetid på jeres maskine. Dét at vi har vores egen maskine betyder for jer, at vi kan udskifte jeres modul med vores, tage det med tilbage på vores værksted, servicere det, teste det og derefter  bytte dem tilbage. Således har I så lav nedetid som overhovedet muligt.

Kort sagt – har I eversys maskiner og vil I kun have dem serviceret af de bedste – så er Rosholm Professional jeres partner.

Med mere end 25 års branche erfaring, ved vi at tilfredse og loyale kunder er guld værd.

KVALITET

Med mere end 25 års brancheerfaring er vi helt klar over, at kvalitet kun opnås ved at agere professionelt. Vi har de bedste teknikere, og vi går ikke på kompromis, for kvaliteten skal være i top.

STRØMBESPARENDE MASKINER

Rosholm Teknik tænker på miljøet, og forhandler kun maskiner som er udviklet/produceret med intelligente, strømbesparende foranstaltninger, og dermed er så energivenlige som muligt.

VISION

Vi arbejder for at de danske arbejdspladser får den bedst mulige kaffe i koppen. Det opnår vi ved en kombination af stor viden om maskinerne og teknikken i kombination med de rigtige bønner og den rigtige brygning af dem.