Vores ekspertise kommer af erfaring

Rosholm Professional er en kaffe- og vendingvirksomhed, og vi stræber efter at være de bedste i branchen.

Vi vil gerne have at alle vores kunder ser os som en professionel sparringspartner, der forstår at sætte sig ind i virksomheden og opgaverne.

Vi er kompetente og professionelle

Rosholm Professional er baseret på stor viden og erfaring indenfor branchen.
Direktør Jan Rosholm Sørensen har været i branchen siden 1987, først som servicetekniker hos Wittenborg, hvorefter han i løbet af årene blev både teknisk chef, udviklingschef og senere international produktansvarlig. Siden 2004 har Jan ledet og drevet selvstændig kaffevirksomhed både i og udenfor Danmark.

Den lange karriere indenfor branchen har medført en ekstremt stor forståelse af maskinerne, markedet og hvordan kundernes behov tilfredsstilles bedst muligt. – Vi mener det er ved at være villige til at gå det ekstra skridt, og altid sørge for at opgaverne bliver løst så kunden er tilfreds.

Vi går op i nærhed og menneskelighed

Hele løsninger kræver mennesker, for rådgivning er ikke kun et spørgsmål om facts. Det er også et spørgsmål om nærvær og forståelse for kunden og kollegaen.

Ved at kombinere vores erfaring med jeres ønsker, finder vi sammen frem til den bedste løsning for jer.

Vi rådgiver og giver gerne et uforpligtende oplæg til jeres kaffeløsning.

Vores værdier

Vores mission

Vi ønsker at give vores kunder en kompetent og professionel rådgivning og dermed opnå at blive den foretrukne samarbejdspartner indenfor salg og servicering af kaffeautomater og relaterede ydelser

Vores viden og erfaring baserer sig på mere end 30 års branchekundskab på det skandinaviske kaffe- og vendingmarked.

Kunderne omfatter alle typer af virksomheder og selskaber inden for alle sektorer, som I størrelse varierer fra enkeltmandsvirksomheder til virksomheder med få medarbejdere op til virksomheder med over 500 medarbejdere.

Vores vision

At blive den foretrukne samarbejdspartner og på en gang at være:

  • Professionel
  • Kompetent
  • Moderne
  • Innovativ
  • Menneskelig

Til gavn for vores kunder og os selv.

24 timers service – Har i nedbrud bestræber vi os på at komme inden for 24 timer

KVALITET

Med mere end 25 års brancheerfaring er vi helt klar over, at kvalitet kun opnås ved at agere professionelt. Vi har de bedste teknikere, og vi går ikke på kompromis, for kvaliteten skal være i top.

STRØMBESPARENDE MASKINER

Rosholm Teknik tænker på miljøet, og forhandler kun maskiner som er udviklet/produceret med intelligente, strømbesparende foranstaltninger, og dermed er så energivenlige som muligt.

VISION

Vi arbejder for at de danske arbejdspladser får den bedst mulige kaffe i koppen. Det opnår vi ved en kombination af stor viden om maskinerne og teknikken i kombination med de rigtige bønner og den rigtige brygning af dem.