Vi udfører service og reparationer på de fleste kaffemaskiner

En af vores primære opgaver som servicevirksomhed, der håndterer kaffemaskiner, er at levere den bedste service til dig. Vi tilbyder salg, installation og reparation af kaffe-/espressoautomater. Du kan også få café løsninger, snack-/flaske-/vareautomater samt koldtvandsløsninger. Uanset om du bestiller service til kaffemaskiner eller en installation af ny kaffemaskine, kan du forvente professionelle fagmænd. Vi har i alt over 50 års erfaring inden for branchen, og det betyder at vi kan servicere og reparere de fleste maskiner på markedet, herunder kan nævnes mærker som:

Spengler, La Cimbali, Faema, Nuova Simonelli, Veromatic, Nivona, Franke, Eversys, WMF, Bunn-o-Matic, Bravilor Bonamat, Wittenborg.

Skulle det ske at I har en maskine der ikke er nævnt, så kontakt os alligevel, vi har med stor sandsynlighed kompetencerne eller kontakterne til at få løst problemet.

Hvad indebærer service af kaffemaskiner?

De to vigtigste faktorer vi fokuserer på når vi udfører service på kaffemaskiner, er at maskinen bliver vedligeholdt efter alle forskrifter, således maskinen opnår den længste levetid, samt maksimal oppetid. Foruden at sikre maskinen fungerer som den skal fokuserer vi på at maskinen er justeret ind efter de rigtige forskrifter således I får den optimale kaffe i koppen.

Et af de største problemer med firmakaffe i dag, er at maskinerne er ude af justering. Vi kommer ofte ud til virksomheder som bruger mange penge på deres kaffeløsning, men alligevel får en dårlig kaffeoplevelse, simpelthen fordi maskinen ikke er justeret rigtigt. Der er mange faktorer der spiller ind, herunder formaling af kaffebønnen, mængden af kaffe/vand, temperatur og bryggetid. Hvis disse ikke er som de skal være, betyder det med stor sandsynlighed kaffe der smager enten gammelt, surt eller bittert. Har I en fuldautomatisk maskine med frisk mælk er der også her mange faktorer der spiller ind. Det er vigtigt at hele mælkesystemet er vedligeholdt og renset med mælkerens. Dernæst er det vigtigt at mælken opbevares ved den rigtige temperatur, samt mængden af damp er justeret korrekt til de forskellige drikke.

Har I en maskine I er utilfredse med, så kontakt os, så kommer vi gerne forbi og ser om der er noget der skal justeres så I får en bedre kop kaffe – det er nemlig det vi arbejder for.

Kan du selv udføre service på kaffemaskiner?

Fuldautomatiske kaffemaskiner har en vis kompleksitet, og det kræver fagmænd der kender til maskinerne, deres opbygning og hvilke kritiske sliddele de enkelte maskiner har. Vi anbefaler derfor ikke, at I selv står med service, da forkert vedligehold kan resultere i store reparationer, som i sidste ende er dyrere for jer.

Vi anbefaler altid at I har en serviceaftale på jeres kaffemaskine, dermed sikres det at maskinen bliver serviceret efter forskrifterne, og det betyder maksimal oppetid og længst mulig levetid på maskinen. Skulle der ske noget med maskinen er vi ude hos jer inden 24 timer. Med en serviceaftale er alle reparationer og reservedele inkluderet, dermed skal der ikke tages højde for uventede omkostninger.

Vi laver serviceaftaler på de fleste maskiner. Giv os et kald og vi kommer forbi og ser på det. Telefon: +45 4236 0285 eller e-mail: info@rosholm.dk

24 timers service – Har I nedbrud bestræber vi os på at komme inden for 24 timer.

KVALITET

Med mere end 25 års brancheerfaring er vi helt klar over, at kvalitet kun opnås ved at agere professionelt. Vi har de bedste teknikere, og vi går ikke på kompromis, for kvaliteten skal være i top.

STRØMBESPARENDE MASKINER

Rosholm Teknik tænker på miljøet, og forhandler kun maskiner som er udviklet/produceret med intelligente, strømbesparende foranstaltninger, og dermed er så energivenlige som muligt.

VISION

Vi arbejder for at de danske arbejdspladser får den bedst mulige kaffe i koppen. Det opnår vi ved en kombination af stor viden om maskinerne og teknikken i kombination med de rigtige bønner og den rigtige brygning af dem.