En af vores fornemmeste opgaver som professionel servicevirksomhed, der håndterer kaffemaskiner, er at levere den bedste service til dig. Hos os tilbyder vi salg, installation og reparation af kaffe-/espressoautomater. Du kan også få café løsninger, snack-/flaske-/vareautomater samt koldtvandsløsninger. Uanset om du bestiller service til kaffemaskiner eller en installation af ny kaffemaskine, kan du forvente professionelle fagmænd og en gennemført finish.

Rosholm Professional laver professionel service på kaffemaskiner

Det er vigtigt for os, at din kaffemaskine har en lang levetid og brygger velsmagende kaffe. Derfor er korrekt service på kaffemaskiner nødvendigt. Vi laver personlige serviceaftaler, hvor vi kommer ud og efterser din kaffemaskine. Hver kaffemaskine har brug for forskellig service. Vi har gode samarbejdsaftaler med kompetente virksomheder, som kan hjælpe, hvis udfordringen vi står overfor kræver et teknisk samarbejde for at finde den rigtige løsning.

Ved service på kaffemaskiner tjekker vi, om der forekommer utætheder i kaffemaskinen. Det er vigtigt at kaffebryggeren virker optimalt. Det er kaffemaskinens hovedfunktion. Derfor bliver den altid testet. Kalkfilteret i kaffemaskinen bliver ofte tilstoppet. Hvis det er tilstoppet skal det skiftes. Alle vores kalkfiltre indgår i en genbrugsordning, som skåner miljøet. Vi sender alle brugte kalkfiltre tilbage til leverandøren, som giver dem en grundig rensning. Derefter er de klar til at blive brugt igen i forbindelse med service af kaffemaskiner.

Kan du selv udføre service på kaffemaskiner?

Ved køb af industri kaffemaskiner anbefaler Rosholm Professional altid, at du får fagmænd til at udføre teknisk service af kaffemaskinen. Derved bibeholder du også garantien på din kaffemaskine. Vi har forskelligt tilbehør, som din kaffemaskine vil nyde godt af. Hvis din kaffemaskine har installeret en mælkeskummer, vil den have brug for hyppig afrensning med mælkerens. Mælkerens bruges til at opløse mælkefedt, fjerne bakterier og afkalke mælkeskummeren. Vi viser dig naturligvis, hvordan du bruger mælkerens, når vi udfører service på din kaffemaskine.
Afkalkningstabletter er en anden mulighed, hvis du vil holde vedligeholde din kaffemaskine og øge levetiden. Afkalkningstabletter bruges til at fjerne kafferester og lugt. Ved korrekt brug af afkalkningstabletter kan du øge din kaffemaskines levetid med mange år.

God service er også hurtig udrykning. Laver du et opkald til Rosholm Professional for at få foretaget et servicetjek på din kaffemaskine, så er vi fremme ved dig inden for 24 timer. Det vil sige, hvis vi modtager dit opkald kl. 09.00 om morgenen, så har vi udført servicetjek inden kl. 09.00 næste dag. Skal vi udføre service på din kaffemaskine? Giv os et kald og lav en aftale allerede i dag på telefon: +45 4236 0285 eller e-mail: info@rosholm.dk

Service kaffemaskiner

24 timers service – Har I nedbrud bestræber vi os på at komme inden for 24 timer.

KVALITET

Med mere end 25 års branche erfaring er vi helt klar over, at kvalitet kun opnås ved at agere professionelt.

STRØMBESPARENDE MASKINER

Rosholm Professional tænker på miljøet, og forhandler kun maskiner som er udviklet/produceret med intelligent strømbesparende foranstaltninger, og dermed absolut energivenlige.

INNOVATION

Vi definerer innovation som en kombination af forretningsforståelse og de processer der er indeholdt, for at nye og forbedrede produkter og serviceydelser skaber merværdi for vores kunder